2015 AÖF Sınav Tarihleri

2015 AÖF güz dönemi ve bahar dönemi sınav tarihleri Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla açıklandı. 2015 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav takvimi yazımızın devamında ..

İçindekiler

  • AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ
  • 2015 AÖF SINAV TARİHLERİ
  • AÖF SINAV YAPILACAK İLÇE SAYISI ARTTIRILDI

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre mevcut kayıtlı öğrenciler için Güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül Pazartesi başlayıp 26 Eylül Cuma günü son bulacak.  Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ise 23 Şubat 2015 tarihinde başlayıp 6 Mart 2015 Pazar günü son bulacak. Kayıtlarla ilgili çok daha fazla bilgi Anadolu Üniversitesi internet adresinde yer almaktadır.

2015 AÖF SINAV TARİHLERİ

2015 AÖF sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

  • Güz dönemi ara sınav: 6-7 Aralık 2014
  • Güz dönemi dönem sonu sınavı : 24-25 Ocak 2015
  • Bahar dönemi ara sınavı: 25-26 Nisan 2015
  • Bahar dönemi dönem sonu sınavı: 6-7 Haziran 2015

AÖF SINAV YAPILACAK İLÇE SAYISI ARTTIRILDI

Anadolu Üniversite tarafından açıklanan bir değişiklik ise AÖF sınav yapılacak ilçe sayısının arttırılması oldu. Bu güne kadar il merkezleri ve 7 ilçede sınav yapılırken 2014-2015 öğrenim yılı itibariyle sınav yapılacak ilçe sayısı 17’ye çıkarıldı. Daha önce; Antalya-Alanya, Balıkesir-Bandırma, Hatay-İskenderun, Edirne-Keşan, Bursa-İnegöl, Kocaeli-Gebze ve Muğla-Fethiye’de yapılan AÖF sınavları, AÖF tarafından yayınlanan 2014-2015 Öğrenci Kılavuzunda yer alan 10 yeni ilçede daha yapılacak. 7 ilçedeki sınav merkezlerinin arasına; Kahramanmaraş-Elbistan, Ankara-Polatlı, Balıkesir-Edremit, Konya-Ereğli, Manisa-Salihli, Ağrı-Patnos, Muğla-Milas, Tekirdağ-Çorlu, Şanlıurfa-Siverek ve Van-Erciş de eklendi.

2015 AÖF sınav tarihleri ve sınav takvimi hakkında ya da AÖF hakkında diğer haberlere ilk önce ulaşmak istiyorsanız sağda yer alan E-Posta Bültenimize mail adresinizle abone olabilirsiniz.


DİĞER AÖF HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

İskur.web.tr, aöf konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle iskur.web.tr’un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. İskur.web.tr’dan yapılan aöf duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞEN TWITTER SAYFAMIZI BEĞEN E-BÜLTENE ABONE OL
Duyuru: Kamu ve Özel Sektör İş İlanlarını Sosyal Medyadan Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Yorum ekle