Sinop Oyuncak Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu

Rus kökenli oyuncak firması, Türkiye’ye yatırım yapma kararı aldı. Ülkemizde üretimi yapılacak oyuncakları genel olarak Afrika’da yer alan ülkelere ihraç edecek olan Rus firması bu yüzden yatırım olarak Türkiye’yi seçti. Ülkemizde fabrikasını kuracağı il ise Sinop. Firmanın ortaklarından birisinin Sinoplu bir Türk olması bu kararda önemli rol oynadı. Bu kapsamda daha önce tekstil fabrikası olan ve iş adamı Osman Ör’e ait olan fabrika kiralandı. Sinop ilimizde ihracatın artması ve şehirde yeni istihdam kollarının yatırılması açısından oldukça önemli bir yatırım olan oyuncak fabrikasına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirilecek. Sinop Oyuncak Fabrikası tarafından yayınlanan tüm iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu detayları yazımız devamındadır.

İçindekiler

  • Sinop Oyuncak Fabrikası İş İlanları 2021
  • Sinop Oyuncak Fabrikası İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sinop Oyuncak Fabrikası İş İlanları 2021

Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden bir tanesi olan firma, ülkemizde 500’e yakın kişiye istihdam sağlayacak. Bu kişilerin yüzde 10’u kalifiye eleman, diğerleri ise işe alındıktan sonra eğitime tabi tutulacak kişiler olacak. Bu kapsamda Sinop Oyuncak Fabrikası bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriliyor.

Sinop İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Sinop Oyuncak Fabrikası tarafından yayınlanan veya yayınlanması beklenen iş ilanları içinde; üretim montaj elemanı, proses işçisi, paketleme elemanı, üretim elemanı, vasıfsız fabrika işçisi, şoför, forklift operatörü, mühendis, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Sinop Oyuncak Fabrikası İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sinop Oyuncak Fabrikası bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını İŞKUR üzerinden ve fabrikaya bizzat müracaat ederek gerçekleştirebilirler. Harici olarak diğer kariyer portalları üzerinde herhangi bir insan kaynakları sayfası veya iş başvuru formu yer almamaktadır. Bu yazımızda Sinop Oyuncak Fabrikası iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER SİNOP OYUNCAK FABRİKASI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

İskur.web.tr, sinop oyuncak fabrikası konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle iskur.web.tr’un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. İskur.web.tr’dan yapılan sinop oyuncak fabrikası duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞEN TWITTER SAYFAMIZI BEĞEN E-BÜLTENE ABONE OL
Duyuru: Kamu ve Özel Sektör İş İlanlarını Sosyal Medyadan Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Yorum ekle